Владимир Владимиров, 16-годишен вратар от школата, попадна в групата на

...
Владимир Владимиров, 16-годишен вратар от школата, попадна в групата на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 взе 16-годишен в групата за Купата

Владимир Владимиров, 16-годишен вратар от школата, попадна в групата на ЦСКА 1948 за мача в Суворово. Срещата от 2 кръг за Купата на България е в четвъртък, 5 септември, от 16:00 часа на стадиона в североизточния град.

Влади дойде преди девет месеца от Троян на кастинг за Академията на "червените ", а през лятото към този момент беше качен на лагер с първия отбор. Талантът, който навършва 17 след броени дни, попада за първи път в групата за формален мач.

Той и Емил Михайлов ще са вратарите в първия за ЦСКА мач по пътя към Купата. Както е известно, Дани Наумов е на лагер с младежките национали.

Групата на отбора потегли тази заран за морския бряг. Тимът ще обядва във Велико Търново, а след това ще отседне в хотел "Спорт палас " до Златни пясъци, където е планувана и подготовка. "Армейците " са с повече съществени планове в шампионата и ще пуснат най-хубавия вероятен състав против Суворово.

"Зрителите сигурно ще имат какво да видят, тъй че призоваваме още един път многочислените червени ентусиасти от района - елате и подкрепете ЦСКА ", написаха от клуба на формалната си онлайн-страница.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР