Владимир Спасов - прокурист на ,,М+С хидравлик, е мениджър на

...
Владимир Спасов - прокурист на ,,М+С хидравлик, е мениджър на
Коментари Харесай

Обявиха финалистите в конкурса „Мениджър на годината“


Владимир Спасов - пълномощник на,,М+С хидравлик ", е управител на годината в 15-ото юбилейно издание на състезанието на списание " Мениджър ".

На 10 ноември най-големият празник на бизнеса в България се завръща в цялостния си искра с галавечер онлайн.

„ Вече 15 години сътворяваме стойност с състезанието „ Мениджър на годината “, който отличава най-хубавите достижения в региона на висшия мениджмънт. Изключително значимо за нас е да заявим, че ние продължаваме да построяваме стойности, да бъдем ролеви модел за резистентност, положителни практики и безпристрастност “, съобщи Александра Мирчева, издател на сп. „ Мениджър “.

Конкурсът " Мениджър на годината " показва и награждава огромните персони в бизнеса - хората, които основават качествени артикули, обезпечават работни места, внедряват нови технологии и ползват най-високи стандарти.

Тази година bTV Медия груп връчва премия в новата категорията " Бизнес промяна ".

„ Щастлив съм, че bTV за следващ път е медиен сътрудник. В несигурни времена, като днешните, мощните мениджъри са тези, които съумяват да намерят нови благоприятни условия за бизнеса, да поддържат стабилността му и да следват стратегическата посока “, сподели Тонислав Попов.

Голямата премия връчи президентът Румен Радев.

„ Ние би трябвало да се гордеем с нашите бизнес водачи, които имат куража да водят през тествания и познават сегашното, само че са се посветили на бъдещето “, означи президентът Румен Радев.

Филмът за тазгодишната гала ще бъде излъчен на 27 ноември от 16 часа по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР