Владимир Славенски – общински съветник и зам.-председател на Общинския съвет

...
Владимир Славенски – общински съветник и зам.-председател на Общинския съвет
Коментари Харесай

Нов шеф на ДСБ Пловдив


Владимир Славенски – общински консултант и зам.-председател на Общинския съвет в Пловдив, е новият регионален ръководител на ДСБ-Пловдив. Той бе определен от Областното отчетно-изборно заседание на партията, което се организира на 13 април 2022 година вечерта. 

“Откакто се занимавам с политика, разбрах нещо значимо – политика се прави с хора. Каквито и хрумвания да имаш, в случай че нямаш към себе си хора, с които да работиш, няма да стигнеш надалеч. Човекът е в центъра на политиката ”, съобщи Славенски. “Основен фокус в идващите 18 месеца са локалните избори, в тази посока ще е центрирана работата на новото управление ”, добави новият ръководител.

Партийния пост Славенски поема от Йордан Иванов. Областният шеф на област Пловдив бе определен за заместник-председател на ДСБ на Националното заседание през февруари. Уставът на политическата групировка не разрешава повтаряне на хора на управителни партийни длъжности. Славенски стана общински консултант в Пловдив от листата на „Демократична България“ и бе определен за зам.-председател на Общинския съвет, откакто Иванов бе назначен отпред на Областната администрация.

Владимир Славенски е политолог, преподава по специалността в ПУ „Паисий Хилендарски“, чийто ученик е. Има и магистърска степен по бизнес администрация. Роден е през 1993 година в град Пловдив и се занимава интензивно с политика от 6 години. Първата и единствена партия, в която членува, е ДСБ. В Общинския съвет на Пловдив, с изключение на зам.-председател, Славенски е и член на Комисията по бюджет и финанси.

Новият ръководител на ДСБ-Пловдив е фамилен, със брачната половинка му са горди родители на щерка.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР