Владимир Путин заплашил в телефонен разговор Борис Джонсън да го

...
Владимир Путин заплашил в телефонен разговор Борис Джонсън да го
Коментари Харесай

Борис Джонсън призна, че Владимир Путин го е заплашил с ракетен удар


Владимир Путин заплашил в телефонен диалог Борис Джонсън да го нападна с ракета. Това е станало в края на февруари 2022 година, тъкмо преди съветските сили да навлязат в Украйна, твърди някогашният министър-председател на Обединеното кралство.

Подробности към този диалог излизат на бял свят в документален филм на Би Би Си, който преглежда взаимоотношението на Владимир Путин със международните водачи. откакто Борис Джонсън декларира на Владимир Путин, че войната ще бъде „ цялостна злополука “. В отговор на това съветският президент му дава отговор, че може да го нападна с ракета и това „ “.

Борис Джонсън, че нахлуването в Украйна ще докара до западни наказания и скупчването на още повече войски на НАТО по границите на Русия. Той също по този начин се опита да възпре съветските военни дейности, като сподели на съветския президент, че Украйна няма да се причисли към НАТО „ в обозримото бъдеще “.

„ Мисля, че Путин си даваше един спокоен тип, като че ли се да го накарам да договаря “, споделя в документалния филм Борис Джонсън. Той и до през днешния ден не знае, дали опасността е била същинска.

Въпреки това, като се имат поради против Обединеното кралство - последно в Солсбъри през 2018 година, всяка опасност от съветския водач, колкото и шеговита да е тя, евентуално би трябвало да се вземе под внимание, разяснява Би Би Си.

В документалния филм на Би Би Си участва и Володим Зеленски, който споделя за на страната му да се причисли към НАТО.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР