Владимир Путин заплаши с ракетни удари по военните летища на

...
Владимир Путин заплаши с ракетни удари по военните летища на
Коментари Харесай

Владимир Путин заплаши с ракетни удари по военни летища на НАТО, които биха могли да предизвикат Втората световна война

Владимир Путин заплаши с ракетни удари по военните летища на НАТО, в случай че бъдат употребявани от Украйна като бази за свръхзвукови изтребители F-16 в объркващ изблик, който един път още веднъж повдигна призрака на Втората международна война.

Той също по този начин даде обещание офанзиви, в случай че бойните самолети F-16, предоставени от Запада на Киев, носят нуклеарни оръжия - нещо, което никой даже не е предложил. На същия мирис необузданият деспот разказа като „ цялостни нелепости “ опасенията, че ще нападна страни от НАТО в Източна Европа и Балтика.

В устрема си да всее комплициране, Путин също подреди нуклеарни военни игри в Сибир, включващи 300 единици военна техника и неговите мобилни стратегически ракетни системи Ярс. По време на посещаване при водачите в Торжок в Тверска област, владетелят на Кремъл обясни по кое време ще стартира офанзиви против летищата на НАТО, имайки поради F-16, които би трябвало да влязат в употреба по-късно тази година след образование на водачи. Ако слагат F-16 – те приказват за това, образоват [украински] водач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР