Владимир Путин удължи до края на 2025 г. действието на

...
Владимир Путин удължи до края на 2025 г. действието на
Коментари Харесай

Путин удължи руските санкции с още 30 месеца

Владимир Путин удължи до края на 2025 година действието на, които вкара през март предходната година.

С тях на 8 март 2002 година влязоха в действие ограничавания във външната търговия, изключително за износа и вноса на първични материали и някои артикули. Мотивите бяха " за обезпечаване сигурността на Руската федерация и обикновено действие на индустрията ".

В листата влизат земеделска техника, здравно съоръжение, транспортни средства, техническо и телекомуникационно съоръжение.

В документа се поръчваше на държавното управление да опише в детайли кое за кого работи, базирайки се на листата с " вражески страни ". Сред тях е и България дружно с всички страни от Европейския съюз, Съединени американски щати, Англия, Канада и други Тогава държавното управление разясни, че съветски жители, компании, страната, районните и локалните управляващи могат да заплащат в рубли отговорностите си към кредитори от тези страни.

Въведен бе и механизъм, според който всички покупко-продажби на съветски компании с жители и компании от листата ще се утвърждават или отхвърлят от комисия по контрола на задграничните вложения.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР