Владимир Путин ще се представи по различен начин пред избирателите

...
Владимир Путин ще се представи по различен начин пред избирателите
Коментари Харесай

Путин щял да общува по нов начин с избирателите в Русия


Владимир Путин ще се показа по друг метод пред гласоподавателите в новата си кандидат-президентска акция, декларират източници от администрацията на президента, говорили пред съветското онлайн издание " Знак ".

В навечерието на предходния президентски избор през 2012 година от името на Путин във водещи съветски медии бе оповестена серия от 7 публикации. Тезисите им след това бяха представени в общественото пространство и допълвани с мнения на политици и видни публични дейци - това създаваше усещане за общонародна полемика, припомня електронният вестник, представен от Българска телеграфна агенция.

Негов събеседник декларира, че преди новите избори идния март няма да има нищо сходно: гласоподавателите не четат огромни публикации, те желаят различен формат. Разглеждат се няколко разновидността за акция на Путин - обществени срещи с хора от разнообразни среди или пък серии от телевизионни изявленията, от които да се инсталират клипове и да се излъчват по федералните канали и в обществените мрежи.

Самият факт, че форматът се мени, ще даде позитивен резултат - в този момент критиците няма по какъв начин да настояват, че Путин се повтаря, отбелязва политологът Абас Галямов. Това е прекомерно значимо за един политик, който ръководи съвсем от две десетилетия. Защото основният му зложелател е таман чувството измежду гласоподавателите, че тоя филм към този момент са го гледали, споделя специалистът. По думите му " постоянно е по-лесно да лансираш измежду масите картинка на жив човек, в сравнение с документално слово. Особено щом няма толкоз какво да кажеш с това слово ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР