Владимир Путин ще дойде в България до края на годината.

...
Владимир Путин ще дойде в България до края на годината.
Коментари Харесай

Светлана Шаренкова: Путин ще дойде в България до края на годината

Владимир Путин ще пристигна в България до края на годината. Отношенията България - Русия са влошени. Има възстановяване на връзките на България с Турция, което е вярно, това е персонална победа на Борисов.

България може да бъде същият посредник с Русия. Българският път към Москва би трябвало да е пряк. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 Светлана Шаренкова, ръководител на Форум България-Русия.

"България би трябвало да сложи въпроса за глобите против Русия. Не го вършим, тъй като през последните 20-30 години нямаме независима политика, а се водим от Брюксел. България няма темперамент да води суверенна политика ", съобщи Шаренкова.

"Европредседателството няма да остане със забележителни достижения, това са на първо място лозунги и клишета. Сърбия, в случай че влезе в Европейския съюз, ще е огромен триумф. Членството в НАТО е изчерпано като смисъл, наличие и философия и пречи на българо-руските връзки. НАТО намира своето битие в измислени хибридни врагове, каквато е Русия, НАТО се появи като нападателна организация ", разясни Светлана Шаренкова.

По думите й Русия не е анексирала Крим. "Винаги е бил част от Русия, Русия ще направи една добра визитна картичка на Крим ", посочи Шаренкова.

Според нея Тръмп си опонира. "Директно се намесва във вътрешните работи на Иран. Това са социално-икономически претенции. Русия се стреми към развиване на многополюсния формат, това е висока дипломация, многопластова и дълбочинна в Близкия Изток ", сподели още Светлана Шаренкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР