Владимир Путин се появи на Икономическия форум в Санкт Петербург

...
Владимир Путин се появи на Икономическия форум в Санкт Петербург
Коментари Харесай

Путин се обяви за нов световен ред: Руският лидер предрече смяна на европейските елити

Владимир Путин се появи на Икономическия конгрес в Санкт Петербург след дълго неявяване от обществени събития. Изказването му беше отсрочено с повече от час поради хакерска офанзива против базата -данни за упълномощените лица. От събитието знаково отсъстваха западни вложители и банкери.
А какво сподели Путин - Русия няма възражения против участието на Украйна в Евросъюза, тъй като това не е боен блок и всяка страна има право да се причислява към стопански съюзи.

Икономическият блицкриг против Русия беше авансово жертван, заклинанията за 200 рубли за $ и провал на съветската стопанска система са оръжие в осведомителната битка, уточни Владимир Путин пред Международния стопански конгрес в Санкт Петербург. Според съветския водач доверието в международните валути е било подкопано поради упоритости и остарели геополитически илюзии.

" След като оповестиха победа в Студената война, Съединените щати се самопровъзгласиха за пратеници на Господ на Земята, без да имат отговорности, а единствено ползи. Те като че ли не виждат, че през последните десетилетия на планетата се оформиха и все по-силно декларират наличие, нови мощни центрове ", съобщи Владимир Путин.

Руският президент изясни с безотговорната макроикономическа политика на Г-7 сегашните проблеми, свързани с инфлацията, продоволствената и енергийната сигурност.

Путин цитира експертни оценки, съгласно които единствено директните загуби на Евросъюза от " санкционната тресчица " за престоящата година може да надвишават 400 милиарда $. Руският водач предсказа промяна на европейския хайлайф в недалечна вероятност.

" Евросъюзът дефинитивно загуби своя политически суверенитет, а неговите бюрократични елити играят по непозната свирка и предизвикват щета на личното си население, стопанска система и бизнес ", добави съветският президент.

Владимир Путин приветства появяването на нов международен ред, в който Русия влиза като мощна суверенна нация. Очевидно е, че разпоредбите, същността на този ред ще се дефинира от мощни суверенни страни, останалите са обречени да бъдат безправни колонии, сподели в умозаключение съветският президент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР