Владимир Путин се опитва да спечели време, за да измисли

...
Владимир Путин се опитва да спечели време, за да измисли
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ: Путин се опитва да спечели време, за да измисли как да се справи с Пригожин

Владимир Путин се пробва да завоюва време, с цел да измисли по какъв начин да се оправи с Евгений Пригожин. Това съобщи шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс, в границите на форума по сигурността в Аспен.

Метежът, проведен преди месец, от водача на частната военна компания " Вагнер ", сподели съществени недостатъци във властовата конструкция, построена от Путин. Той евентуално към момента търси опция за отмъщение против Пригожин, сподели още Бърнс.

Не е ясно къде тъкмо се намира водача на " Вагнер ", само че клипове в мрежата демонстрират, че той е бил както в Русия, по този начин и в беларуската столица Минск. Частната войска към момента е от голяма важност за Кремъл и оперира на доста места в Африка. Не е изключено Путин да се опита да дистанцира Пригожин от наемниците му, сподели още шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс:

" Метежът на Пригожин сподели тези недостатъци, само че разкри и неверната преценка на Путин още при започването на тази инвазия. И мисля, че има връзка сред това, което се случва на бойното поле, и процесите, които се случват в Русия. Ако и когато украинците реализиран триумф на бойното поле, това ще накара от ден на ден руснаци - които са част от елита, и отвън него, да извърнат внимание на рецензията на Пригожин за войната. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР