Владимир Путин пристигна в сградата на правителството ден преди встъпването

...
Владимир Путин пристигна в сградата на правителството ден преди встъпването
Коментари Харесай

Путин благодари на правителството на РФ за съвместната работа

Владимир Путин дойде в постройката на държавното управление ден преди встъпването си в служба, срещна се с членове на кабинета на министрите и им благодари за взаимната работа.

„ Дойдох през днешния ден, с цел да ви благодаря за взаимната работа през миналите години “, сподели президентът.

Той напомни, че активността на настоящето държавно управление стартира в подтекста на битката с пандемията, която се трансформира в тежко тестване, преминато с достолепие.

През 2022 година Русия трябваше да предприеме изключителни ограничения, с цел да отбрани жителите на Донбас, които Киев малтретираше осем години, продължи Путин. Москва се убеди, че казусът не може да бъде решен по кротичък път.

Той означи, че хората, живеещи в райони, обединени с Русия, постоянно са я считали за своя историческа татковина, а тя е считала тези хора за свои.

След началото на спецоперацията беше подхваната икономическа експанзия против Москва - желаеха да доведат до безработица и затваряне на предприятия, само че не беше допустимо, напомни президентът.

„ Миналата година стопанската система на Русия растеше с темпове, по-високи от международните, по този индикатор ние изпреварихме освен водещите страни от Европейския съюз, само че и всички страни от по този начин наречената Г-7 “, сподели Путин..

На собствен ред министър председателят Михаил Мишустин означи, че невижданите наказания са мобилизирали членовете на държавното управление. Той благодари и на президента за оказаното внимание и доверие.

Путин акцентира, че като цяло при настоящия кабинет Русия е търсила отговори на историческите провокации и сполучливо ги е преодолявала. “Във всички посоки на работа успяхме да реализираме обилни резултати и да наберем добър ритъм на развиване ”, съобщи той.

„ Един политически цикъл приключва, различен политически цикъл стартира, само че работата в полза на Русия, руснаците и всички други нации на Руската федерация не стопира “, сподели президентът.

Той напомни, че в най-скоро време следва сформирането на ново държавно управление и разпореди да се направи всичко належащо през този интервал да няма паузи в работата на изпълнителната власт.

Във вторник, 7 май, след встъпването в служба на определения държавен глава, държавното управление законово ще снеме пълномощията си и членовете му ще придобият статут на длъжностен кабинет, управителен от министър-председателя Михаил Мишустин, работи от 16 януари 2020 година

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6948Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед8759Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед12759Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед58510Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед40222Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед92629Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76847Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед75439„ ЛЕВИЦАТА!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР