Владимир Путин предупреди, че е „готов“ да използва ядрено оръжие,

...
Владимир Путин предупреди, че е „готов“ да използва ядрено оръжие,
Коментари Харесай

Путин „готов“ за ядрена война, обещава да изпрати войски до границата на НАТО

Владимир Путин предизвести, че е „ подготвен “ да употребява нуклеарно оръжие, в случай че западните сили, по-специално Съединени американски щати, изпратят войски в Украйна.

Руският водач, говорейки пред телевизия " Россия-1 " и осведомителна организация РИА, сподели, че не има вяра, че нуклеарната война е неизбежна, само че добави, че все пак е подготвен да изстреля ракетите.

Това беше 11-ият път, когато Путин издаде нуклеарно предизвестие, откогато подреди пълномащабното навлизане в Украйна, три от които бяха през последния месец.

Това идва седмици, откакто френският президент Еманюел Макрон сподели, че няма да изключи изпращането на войски в Украйна, макар че по-късно призна, че няма проекти за това.

Междувременно Путин също по този начин съобщи, че ще изпрати бойци на границата с Финландия, откакто скандинавската страна неотдавна се причисли към НАТО, повече от удвоявайки границата на алианса с Русия.

„ Нямахме войски там, на финландската граница, само че в този момент те ще бъдат там “, сподели той. „ Там не е имало системи за заличаване, в този момент те ще се появят. ".

Миналия месец Путин подписа декрет за възобновяване на Ленинградския боен окръг (ЛВО), чиято единствена цел ще бъде да поддържа военно наличие на северозападната граница на Русия с НАТО.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР