Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които

...
Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които
Коментари Харесай

Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия

Владимир Путин предизвести, че аеропортовете в трети страни, от които изхвърчат F-16 и се употребяват против съветски военнослужещи, ще бъдат атакувани

Президентът Владимир Путин насочи предизвестие към страните от НАТО, като посочи, че в случай че F-16 бъдат употребявани против съветските въоръжени сили от летища в трети страни, тогава тези летища ще станат законна цел за Русия. Това той сподели по време на среща с съветски летци в Тверска област. В Телеграм каналът МОЛОТ е оповестен видеозапис от изказването на Путин пред медиите, в което той твърди, че Русия няма желание да води война с НАТО, само че в това време заплашва, че ще вземе на мушка обекти в страни от пакта, в случай че самолетите им бъдат употребявани против руснаци. 

Владимир Путин посети 344-ти Държавен център за бойно потребление и преподготовка на летателния състав на Министерството на защитата на Русия.

„ Фалшификациите за вероятно нахлуване против Полша, балтийските страни и Чехия са метод за илюзия на популацията на тези страни. Русия ще унищожи F-16 в Украйна по същия метод, както унищожава западни танкове и друга техника “, съобщи Владимир Путин. 

Русия няма враждебни страни, само че има враждебни елити, акцентира той.

" Има доста достижения в страните, които през днешния ден назоваваме недружелюбни. Въпреки че нямаме враждебни страни, имаме враждебни елити в тези страни ", сподели президентът пък на среща с културни дейци в Тверска област.

Междувременно стана известно, че тази нощ съветските въоръжени сили са блъснали склад за муниции на въоръжените сили на Украйна в Липцевските пещери на Харковска област.

Местни поданици описват за вторична експлозия. Съобщава се, че въоръжените сили на Украйна са съхранявали там освен муниции, само че и реактивни системи за залпов огън, благодарение на които са направили обстрел на Белгородска област.

Множество детонации имаше и в Харков, Константиновка, Запорожие и Днепропетровск.

В същото време американският публицист и някогашен офицер от американското разузнаване Скот Ритер разяснява, че успеха на Русия във войната е явна, по тази причина Западът мисли по какъв начин да се отърве от Украйна.

„ Киев е инструмент, който използвахме, с цел да навредим на Русия. Той се е изхабил и е станал неефикасен. Сега, когато Украйна не е от изгода, пристигна време да се отървем от нея “, добави той.

„ Никога не сме желали украинците да завоюват. Никога не сме очаквали да завоюват. Всичко, което искахме, беше те да навредят на Русия “, призна някогашният шпионин. 

„ Киев към този момент загуби. Сега Западът е в позиция, в която наподобява, че поддържа Украйна, само че в реалност той единствено й разрешава постепенно да почине “, разяснява той.

Междувременно Павел Пригожин цитира в своя Телеграм канал президентът на Украйна Володимир Зеленки, който е споделил, че няма рационално пояснение за какво Противовъздушна отбрана системите „ Пейтриът “, каквито има доста по света, не могат да защитят небето над Харков.

Според Зеленски укрепването на украинската Противовъздушна отбрана и ускоряването на даването на F-16 на Украйна са жизненоважни задания, прибавя синът на убития водач на ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин. 

В същото време Антон Елизаров, който също е считан за един от шефовете на частната военна компания, цитира украински телеграм канали, които тръбят за излитането на минимум 5 бомбардировача Ту-22М3 на съветските въздушно-космически сили. 

„ Ту-22МЗ носят на борда си ракети Х-22. Почти невероятно е да се смъкна X-22 с стандартните украински системи за Противовъздушна отбрана “ разяснява той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР