Владимир Путин подава оставка!? На живо по руската телевизия беше

...
Владимир Путин подава оставка!? На живо по руската телевизия беше
Коментари Харесай

Владимир Путин подава оставка!?

Владимир Путин подава оставка!? На живо по съветската телевизия беше обявено, че той подава оставка като президент на Руската федерация.

Зрителите бяха шокирани, когато чуха във видеообръщение, излъчено онлайн, че президентът се отдръпва от поста си. Оказа се, че става въпрос за хакерска офанзива, осъществена от украински хакери.

Путин беше унизен, откакто хакери излъчиха подправено телевизионно известие, обявяващо оставката му.По-рано тази седмица Путин отпразнува своя 72-ри рожден ден.

„ Вече не съм в положение да ви подсигурявам сигурност и непоклатимост. Ето за какво ви апелирам да не се съпротивлявате на смяната. Украинската войска ще си върне територията и вие би трябвало да ѝ помогнете “, съобщи генериран от изкуствен интелект Путин.

Владимир Путин подава оставка!?

Група хакери проникнаха в държавната телевизия в Крим, който е окупиран и нелегално анексиран от Русия от 2014 година, и излъчиха подправена тирада на съветския президент. Хакерска офанзива беше осъществена и против Общоруската държавна телевизионна и радиопредавателна компания.

Пълномащабната война, която Владимир Путин стартира против Украйна, скоро ще навлезе в третата си година.

Русия не съумя да превземе Киев, каквато бе първичната цел на Путин

Светкавичната „ специфична военна интервенция “ се трансформира в дълга война на безсилие. Украйна, от своя страна, също няма сили към днешна дата да си върне окупираните земи, в това число Крим. Киев разгласи през вчерашния ден, че до края на годината ще бъде проведена нова интернационална среща за мир, на която и Русия ще бъде поканена.

Източник: fakti

 

Още вести четете в: Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР