Владимир Путин планира ядрен удар в район, близо до границите

...
Владимир Путин планира ядрен удар в район, близо до границите
Коментари Харесай

Times: Путин пратил ядрен влак към Украйна

Владимир Путин възнамерява нуклеарен удар в регион, покрай границите на Украйна съгласно разследващи данни на НАТО. А страните-членки на Алианса са получили предизвестие за заплахата.

Това твърди обява в английския " Таймс " като вестникът се базира на свои източници.

Кремъл подава сигнали, че е подготвен за незабавна военна ескалация, заради все по-честите провали на съветските войски и загубата на позиции на бойното поле. Опасенията от намеците на Путин свързани с прибягване до сходна унищожителна тактичност, се изостриха през вчерашния ден с изказванията, че трен, ръководен от секретното нуклеарно поделение, е бил ориентиран към Украйна, заяви още " Таймс ". 

Според военния анализатор Конрад Музика влаковата комбинация, известна като " конвоя на гибелта ", е натоварена с съставни елементи, които идват непосредствено от склада с нуклеарни оръжия на Русия. Той също по този начин добави, че влакът, видян в Централна Русия, е обвързван с 12-то основно ръководство на съветското министерство на защитата и че то " дава отговор за нуклеарните муниции, тяхното предпазване, поддръжка, превозване и издаване на части ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР