Владимир Путин няма да бъде кандидат на своята партия Единна

...
Владимир Путин няма да бъде кандидат на своята партия Единна
Коментари Харесай

Путин няма да е кандидат на „Единна Русия“ за президентските избори

Владимир Путин няма да бъде претендент на своята партия " Единна Русия " на идните в страната следващата година президентски избори. Това заяви самият той на годишната си конференция, която се организира през днешния ден в Москва. Като посочи, че ще се кандидатира за нов президенстки мандат като самостоятелен. Путин обаче означи, че ще разчита на поддръжката на всички партии, с които споделят идентични или сходни възгледи, както и на жителите на страната.

Много скоро по-късно и от " Единна Русия " оповестиха, че поддържат решението на Путин и ще застанат зад него, макар че ще взе участие във вота като самостоятелен претендент. Като му дадоха обещание и че ще му оказват помощ за събирането на нужните подписи, с цел да може да се кандидатира. " Подкрепяме изцяло решението на президента да отиде на изборите като самостоятелен и ще му окажем цялата нужна помощ за събирането на подписите и мобилизационната акция ", сподели пред публицисти краткотрайно изпълняващият длъжността секретар на Генералния съвет на " Единна Русия " Андрей Турчак.

Той добави и че в партията схващат решението на Путин да се кандидатира като самостоятелен, защото той е надпартиен водач, само че също и народен подобен, както и честен за самата " Единна Русия ". Турчак означи още, че на 22 и 23 декември, когато ще се организира конгресът на партията, ще бъде гласувано решение за поддръжка към Путин. И изрази убеденост, че това ще бъде признато единомислещо.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР