Владимир Путин носи бронежилетка на всички публични събития, съобщиха двама

...
Владимир Путин носи бронежилетка на всички публични събития, съобщиха двама
Коментари Харесай

Бронежилетка, собствена храна и готвачи: Мерките за сигурността на Путин

В ладимир Путин носи бронежилетка на всички обществени събития , оповестиха двама съветски чиновници и източник, непосредствен до Кремъл, пред самостоятелен онлайн вестник, представен от Newsweek. 

Това е още едно доказателство за равнището на опасност против съветския президент след известията, че специфичен екип ревизира ястията му за отрова. 

В общественото пространство  се появи информация, че той взема със себе си персонални готвачи и хранителни артикули по време на пътуванията си.  

Личната защита на съветския президент е била засилена предходната година на фона на продължаващата война в Украйна по рекомендация на Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия и Президентската работа за сигурност (ССП) - звено във Федералната работа за защита (ФСО), заяви The Moscow Times. 

По-рано беше необятно публикувана информацията, че 71-годишният президент съблюдава редица други ограничения за сигурност, макар че се спекулираше, че дългата маса е сигнал за страха на Путин от COVID-19. В други случаи пред президента на сцената е била издигана преграда, която го е отделяла от публиката. 

Но съветът на съветските разследващи служби постоянно да се носи бронежилетка по време на обществени събития е невиждан, съгласно двамата съветски чиновници. Путин почнал да носи бронежилетката през 2023 година, споделя един от чиновниците, който персонално го е виждал по време на редица негови обществени излизания, пред The Moscow Times. 

Putin reportedly wearing " bulletproof vest " on all outings
— Newsweek (@Newsweek)
Например Путин е носил защитното облекло под палтото си, до момента в който е взел участие в парада в Москва предишния месец по случай 9 май, или Деня на успеха, който се отбелязва годишно в памет на провалянето на нацистка Германия през Втората международна война, споделя един от двамата съветски чиновници. 

„ Кремъл се отнася доста съществено към сигурността на Владимир Путин. Той е охраняван от цяла войска от забележими и невидими охранители " , съобщи пред изданието съветският чиновник, който е участвал на събитието. 

По време на парада Путин „ явно носеше скрита бронежилетка “, сподели първият чиновник и добави, че съгласно тях защитната мярка е нужна. 

„ Бог пази внимателните “, добави вторият чиновник. 

The Moscow Times помоли Джейд Милър, самостоятелен английски съветник по високорискова сигурност, да проучва фрагментите с Путин на парада на успеха на 9 май. Тя реши, че той е носил „ бронежилетка “, скрита под палтото му. 

Рамката на горната част на тялото му наподобява неестествена и раменете му наподобяват „ много необятни и квадратни “, а Путин наподобява, че „ върви по много корав метод “, сподели Милър. 

„ Забелязва се, че Путин държи палтото си високо закопчано и се вижда, че ревизира дали е затворено, като че ли се пробва да се увери, че никой не може да види облеклата му “, продължава тя. 

Милър добави: „ По мое професионално мнение Путин носи някаква форма на балистична отбрана по време на присъединяване си в парада. “ 

Източник, непосредствен до Кремъл, удостовери, че екипът на Путин взема и други защитни ограничения, с цел да подсигурява сигурността му, като да вземем за пример специфичен екип ревизира храната му за отрова и взема със себе си персонални готвачи и хранителни артикули. 

През декември следствие на съветската самостоятелна медия „ Проект “, неразрешена от Кремъл, откри, че Путин прави по-малко обществени изяви, в сравнение с би се очаквало, и че на съвсем половината от срещите, които е провел, се е опитвал да се държи на разстояние от близките. 

„ А на улицата събеседниците на Путин са принудени да стоят на разстояние повече от 10 метра от него, зад особено обрисувана алена линия “, показва медията. 

„ На доктрина това може да се изясни с желанието да се защищити от COVID-19. Но от време на време на Путин въпреки всичко му се постанова да поддържа връзка персонално с хората и тогава Кремъл прибягва до зверски (от позиция на публичния ред) ограничения за сигурност ", добавя изданието. 

Припомняме и тази изложба от нашия списък:

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР