Владимир Путин не се беше срещал с майки на загинали

...
Владимир Путин не се беше срещал с майки на загинали
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Путин утешава войнишки майки

Владимир Путин не се беше срещал с майки на починали съветски военни от началото на кариерата си, когато потъна подводницата " Курск ". На деветия месец от войната си в Украйна му се наложи такава среща - през днешния ден, с, несъмнено, деликатно подбрани майки на убити военнослужещи. Той ги увери, че тяхната тъга е и негова и им даде обещание да реализира задачите на така наречен " специфична интервенция ". Но от ден на ден руснаци се питат какви са те.

Протестите срещу клерикалния режим в Иран не стихват от септември насам. Отговорът на управляващите е кървясъл, само че това наподобява не укротява недоволството, насъбрано в десетилетия на задушаващи наказания, средновековни ограничавания и интернационална изолираност.

Американското издание на консервативно английско списание разкри за какво в последна сметка Съединени американски щати не са разрешили на Полша да изпрати руските си изтребители на Украйна. Връзката е китайска.

Българският парламент ратифицира покупката на новите изтребители Ф-16 и продължи да приема на второ четене измененията в Изборния кодекс.

А служебният вътрешен министър увери публицисти в Брюксел, че Австрия и Швеция не възнамерявали да блокират кандидатурата на България за Шенгенската зона, а единствено да я разискват.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР