Владимир Путин не е бил в Мариупол, както през март

...
Владимир Путин не е бил в Мариупол, както през март
Коментари Харесай

Украинският разузнавач №1 Буданов: Двойник на Путин беше в Мариупол, а също и на парада в Москва


Владимир Путин не е бил в Мариупол, както през март демонстрираха съветските медии. Това съобщи най-отговорно началникът на украинското Главно ръководство на разузнаването (ГУР) ген. Кирило Буданов. Тогава по кремълските пропагандни канали посочваха по какъв начин Путин (или негов двойник) кара кола по улиците на опустошения град и сякаш наглежда новото строителство.

Формата на ухото и дистанцията сред очите са неповторими за всеки човек, тъкмо както и пръстовите отпечатъци. Анализът на тези параметри сподели, че индивидът, който представяха за Путин в Мариупол, въобще не е Путин, съобщи Буданов. На парада на 9 май в Москва също не беше той. Путин има най-малко 3 двойника, само че и тримата имат друга походка и малко се разграничават на растеж, твърди основният боен шпионин на Украйна в изявление пред украинския канал „ Исландия “.

Той обаче отхвърли да задълбава в тематиката с двойниците на Путин, а изясни какво ще направи Украйна, откакто деокупира териториите си. Първото е основаване на демилитаризирана зона сред Русия и Украйна с дълбочина не по-малко от 100 километра. “Това е нашата цел “, изясни ген. Буданов. Според него това е оптималната отдалеченост, от която не могат да се нанасят ефикасни удари с стандартни средства.

Такава зона е нужна за отбрана, тъй като политическият модел на Русия надали ще се промени дори след Путин – ще пристигна нов деспот с нови упоритости, сподели шпионин №1 на Украйна.

Според Буданов сега съветската войска издъхва. Численият й състав към момента е голям и човешки запас в Русия има доста. Но качеството на армията е изчерпано – както и като военна подготовка, по този начин и като техника и въоръжение.

Влиянието на шефа на „ Вагнер “ Евгений Пригожин в системата на съветската власт не отслабва, макар че той не съумява да превземе Бахмут, както даде обещание. В противостояние с армейските генерали Шойгу и Герасимов, Пригожин ще вземе връх и нищо чудно да ги докара до боен съд. Конфликтът сред “вагнеровците ” и военните не е демонстративен, а действителен и да бъде погасен към този момент няма метод, споделя в изявлението Кирило Буданов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР