Владимир Путин назначи пилота Константин Ярошенко, осъден на 20 години

...
Владимир Путин назначи пилота Константин Ярошенко, осъден на 20 години
Коментари Харесай

Путин назначи крупен наркотрафикант в обществения съвет на Русия

Владимир Путин назначи водача Константин Ярошенко, наказан на 20 години затвор в Съединени американски щати за трафик на опиати в публичния съвет на Руската федерация. В указа на президента той е наименуван " бранител на правата на индивида и публичен активист ".
Прочетете още
Константин Ярошенко се занимаваше с пасажерски и товарни транспорти в Афрка. През 2010 година бе задържан в Либерия и екстрадиран в Съединени американски щати. Според следствието той е възнамерявал да достави няколко тона кокаин от Латинска Америка в Съединени американски щати през Либерия.

Ярошенко не се призна за отговорен, само че през 2011 година бе наказан на 20 години затвор, като бе открит за отговорен за незаконен сговор за контрабанда на опиати. В края на април тази година бе сменен с американския студент Тревър Рийд, наказан на 9 години колония в Русия за офанзива над полицаи.

През май тази година Ярошенко разгласи, че счита да се занимава с социална активност. " Настроението ми сега е да отдам всички свои познания и умения в интерес на публичния живот на Русия. За да покажа на американците, че не са прави ", съобщи той.

В момента Русия и Съединени американски щати договарят и за размяната на други пандизчии. Джо Байдън предложи през юли " търговецът на гибел " Виктор Бут, трайно обвързван с търговията на оръжие в България за задържания за шпионство Пол Уилън и олимпийската шампионка Бритни Грайнър, която е зад решетните за потребление на опиати.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР