Владимир Путин нареди на армията си да превземе град Авдиевка

...
Владимир Путин нареди на армията си да превземе град Авдиевка
Коментари Харесай

Путин наредил Авдиевка да бъде превзет до края на годината

Владимир Путин подреди на армията си да превземе град Авдиевка в Донецка област до края на годината. Кремъл желае да " стартира годината с победи на фронта ". " Задачата е не просто да вземем Авдиевка преди 1 януари, а да го вземем допустимо най-скоро. Доколкото разбирам, Владимир Владимирович желае да спомене тази победа в новогодишното си послание. Ако не се получи, няма ужасно, само че по-добре е да се получи. Такива инструкции, доколкото знам, са предадени от Москва ", написа Telegram каналът " Кремълска табакерка ", представен от украинската организация УНИАН.

В същото време не всички са удовлетворени от тази заповед на Москва, тъй като съветската войска търпи огромни загуби в борбите със бранителите на Украйна - до 600 души дневно.

" Ако сега от 200 до 600 бойци дневно умират и губят ръце и крака край Авдиевка, можете ли да си визиите какво ще стане, в случай че засилим щурмовете? Ето, мобилизираните започнаха да се бият по-зле.

Путин: Влизането на Финландия в НАТО води до основаването на Ленинградски боен окръг

Някой им сподели, че ще има демобилизация, по този начин се надяват да оцелеят. Някои даже се прострелват в крайници, с цел да не тръгнат на взлом. Знам два такива случая. И в този момент като похлупак това бързане... ", оплака се един от съветските офицери.

Окупаторите считат, че е допустимо да завладяват Авдиевка преди Нова година, само че се съмняват, че тази задача въпреки всичко ще бъде изпълнена. По-рано Путин сложи задачата да превземе Авдиевка преди 1 декември.
ТЕМА преди 7 часа 910 преди 7 часа 711 преди 2 дни 1143
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР