ВЛАДИМИР Путин наблюдава изстрелването на две охлаждащи нови ядрени подводници

...
ВЛАДИМИР Путин наблюдава изстрелването на две охлаждащи нови ядрени подводници
Коментари Харесай

Путин наблюдава изстрелването на нова охлаждаща 557-футова подводница, въоръжена до зъби с ядрени оръжия, за първи път след кандидатурата за преизбиране

ВЛАДИМИР Путин следи изстрелването на две охлаждащи нови нуклеарни подводници в първата си обществена поява, откогато разкри, че се кандидатира още веднъж за президент.

Очаква се 71-годишният съветски тиранин да бъде определен за президент за пети път идната година, което значи, че може да бъде на власт най-малко до 2030 година

Първата обществена изява на Путин, откогато разгласи президентските си проекти, беше през днешния ден на гала по повдигане на флаговете на две атомни подводници: „ Красноярск “ и „ Император Александър III “.

Придружен от публични лица и военноморски офицери в корабостроителницата на Севмаш в северния град Северодвинск, той прегледа корабите и изясни по какъв начин ще бъдат употребявани за планиране на съветската военноморска мощност.

Кадри от събитието демонстрираха Путин да стои на сцената, до момента в който валеше сняг и военноморски офицер го поздрави, преди да се обърне, с цел да види различен офицер, който издига знаме на съветския флот, до момента в който е на върха на подводница.

Путин сподели: „ Ще засилим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР