Владимир Путин иска да възкреси величието на Съветския съюз. И

...
Владимир Путин иска да възкреси величието на Съветския съюз. И
Коментари Харесай

Панайотов: Путин иска да възкреси величието на Съветския съюз

Владимир Путин желае да възкреси величието на Съветския съюз. И да накара света да се опасява от Съветския съюз, както е ставало. Това разяснява в „ Офанзива с Любо Огнянов ” някогашният министър на защитата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1107
„ Искам да изразя уважението и възхищението си към украинския народ. И към водачите на Украйна, към украинското държавно управление. Тези хора обичат родината си, пазят я, пазят я, умират за нея. Това провокира удивление и почитание ”, акцентира той.

Панайотов изрази убеденост, че Путин няма да може да завоюва сърцата и мозъците на украинците. „ Той може да ги обстрелва, да завладява военни бази, улици и градове, само че сърцата и мозъците на украинците няма да може да превземе ” безапелационен е някогашният министър на защитата. И добави, че украинците желаят да са свободни и няма да се подчинят на непознат диктат.

Той разяснява и желанието на Финландия и Швеция да откриват все по-тесни контакти с НАТО. „ Това е вследствие на политиката на съветския президент Путин. НАТО и Западът се консолидират. Включително се възкреси дебатът в страни като Швеция и Финландия - обичайно неутрални, за вероятно участие в НАТО ”, сподели още Панайотов.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1107  Столичната болница Св. Анна ще преглежда гратис потърпевши от войната в Украйна и хората, принудени да изоставен родните си места Столичната болница Св. Анна ще преглежда гратис потърпевши от войната в Украйна и хората, принудени да изоставен родните си места  В Украйна са ситуирани и чеченски бойци В Украйна са ситуирани и чеченски бойци  Русия затвори за мореплаване северозападната част на Черно море Русия затвори за мореплаване северозападната част на Черно море
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР