Владимир Путин е решил да се кандидатира на президентските избори

...
Владимир Путин е решил да се кандидатира на президентските избори
Коментари Харесай

Reuters: Путин е решил да остане на власт и след изборите през 2024 г.

Владимир Путин е решил да се кандидатира на президентските избори през март 2024 година Това е ход, който ще го задържи на власт най-малко до 2030 година, защото стопанинът на Кремъл счита, че би трябвало да преведе Русия през най-опасния интервал за нея от десетилетия насам. Това са декларирали шест източника пред. Путин, който получи президентския пост от Борис Елцин в последния ден на 1999 година, към този момент е бил президент по-дълго от всеки различен съветски държател след Йосиф Сталин. Той надмина дори 18-годишния мандат на Леонид Брежнев. Агенцията напомня, че Путин навърши 71 години на 7 октомври.

Източниците, които цитира Reuters при изискване за анонимност, споделят, че новините за решението на Путин са се забавили и че съветниците в този момент се приготвят за акцията и изборите. За Путин, който съгласно изследванията на публичното мнение се радва на утвърждение от 80% в Русия, изборите са условност. Така че в случай че се кандидатира, с поддръжката на държавната машина, държавните медии и цялостна липса на социална опозиция, той сигурно ще завоюва. " Решението е взето - той ще се кандидатира ", споделя един от източниците, който е в час с проектите на Кремъл. Новината би трябвало да се появи до няколко седмици, споделя различен източник, като удостоверява известие на вестник „ Комерсантъ “ от предишния месец.

Друг източник, също осведомен с проектите на Кремъл, удостоверява, че е взето решение и  съветниците на Путин към този момент се приготвят за присъединяване му в изборите. В добавка три други източника споделят, че решението е взето и той ще се кандидатира.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР