Владимир Путин е посетил щаба на групата войски Днепър в

...
Владимир Путин е посетил щаба на групата войски Днепър в
Коментари Харесай

Кремъл съобщи за визита на Путин в Херсонска и Луганска области

Владимир Путин е посетил щаба на групата войски " Днепър " в Херсонска област . Това заяви тази заран пресслужбата на съветския президент.

В щаба на Днепърската група войски в Херсонска област Владимир Путин изслуша отчетите на командващия въздушнодесантните войски генерал-полковник Михаил Теплински, на командващия Днепърската група войски генерал-полковник Олег Макаревич и на други военни командири, се споделя в известието.

ТАСС цитира думите на президента при откриването на съвещанието в щаба, с които желае къса и делова информация за развиването на обстановката , с цел да не отвлича командирите от директните им отговорности. " За мен е значимо да чуя вашето мнение за развиването на обстановката, да ви изслушам, да обменим информация ", сподели Путин.

Путин е изискал отчет за Херсонското направление, а по-късно и за Запорожкото . Лично внимание съветският президент обръща на оценката на военачалник Михаил Теплински. " Знам, че по напътствие на началника на Генералния щаб и на министъра на защитата той е бил много дълго време на фронтовата линия и е направил доста изчерпателен отчет ", акцентира президентът. " Министерството на защитата и Генералният щаб го оцениха доста високо ", споделя президентът.

Путин също по този начин е поздравил военнослужещите с Великденските празници и им е подарил копие от икона, " принадлежала на един от най-успешните министри на защитата на Руската империя ".

Руският президент е посетил и щаба на Националната армия " Восток " в така наречен " Луганска национална република " , оповестиха в допълнение от Пресслужбата на Кремъл.

" Владимир Путин посети щаба на Националната армия " Восток " в Луганската национална република, където получи отчети от генерал-полковник Александър Лапин и други висши офицери за обстановката в това направление ", отбелязва пресслужбата на президента. Това е първото посещаване на президента на Руската федерация в Луганската национална република.

Както и при предходното си посещаване в щаба на Днепърската формация на войските в Херсонско направление, Путин също поздрави военнослужещите с празника Великден. Президентът им подари копие на същата икона.

Руският президент е дохвърчал в Луганска област с хеликоптер, след което се е отправил към щаба с високопроходим автомобил.

Това е първото посещаване на съветския президент в Херсонска област и второто посещаване на съветския президент в окупираните от съветската войска украински територии от началото на войната, за което оказва се. Преди месец,.
 Какво е видял Путин в Мариупол и
Какво е видял Путин в Мариупол и " естествените хора не вършат по този начин "

Това са по този начин наречените нацисти... Бандеровци са...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР