Владимир Путин е попречил на дъщеря си да пътува в

...
Владимир Путин е попречил на дъщеря си да пътува в
Коментари Харесай

Путин не разрешил на голямата си дъщеря да пътува в чужбина, нямало да се върне

Владимир Путин е попречил на щерка си да пътува в чужбина за рождения й ден на фона на опасенията, че тя не има намерение да се връща в Русия, заяви в. " Дейли мейл ".

Според източници от Москва ученият доктор Мария Воронцова е желала да лети до " другарка " на Москва страна за почивка на тропически плаж, с цел да означи 37-ия си рожден ден идната седмица. Тя възнамерявала сантиментално бягство с 33-годишния Евгений Нагорни, неин сътрудник след разпадането на брака й с нидерландец, наследник на полковник от НАТО.

„ Путин отговори с безапелационен отвод, засилвайки сигурността на Мария. По наша информация огромната щерка на президента не е възнамерявала да се връща в Русия “, настояват източниците от Москва.

В отчета не се споделя дали повода за хипотетичния й проект да се укрие в друга страна е кървавата война на татко й в Украйна. Мария, която беше глобена от западните страни поради фамилните си връзки с Путин, има наследник, който към този момент е на осем години, от някогашния си брачен партньор Йорит Фаасен. Сега й е неразрешено да пътува до огромните западни страни, само че по-рано обичаше да върви в Европа.

Мария е щерка на Путин от някогашната му брачна половинка Людмила. Родена, когато съветският президент е бил разузнавач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), Мария е специалист по редки генетични болести при децата. Тя е водещ откривател в Националния медицински проучвателен център по ендокринология към Министерството на здравеопазването на Русия.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР