Владимир Путин е по-опасен от Адолф Хитлер или Йосиф Сталин,

...
Владимир Путин е по-опасен от Адолф Хитлер или Йосиф Сталин,
Коментари Харесай

Полският премиер: Путин е по-опасен от Адолф Хитлер или Йосиф Сталин


Владимир Путин е по-опасен от Адолф Хитлер или Йосиф Сталин, разяснява полският министър председател, като прикани за заличаване на „ чудовищната идеология на съветския президент “.

Полският водач Матеуш Моравецки прикани за „ депутинизация “ в публикация в The Telegraph. Той сподели, че рисковата идеология на господин Путин е подкрепена от „ по-смъртоносни оръжия “, с които разполага, и нови медии на върха на пръстите му, с цел да популяризират пропагандата му.

„ Путин не е нито Хитлер, нито Сталин. За страдание той е по-опасен “, написа той. „ Не толкоз от дълго време Полша взе участие в осведомителна война с Русия за генезиса на Втората международна война. Спечелихме; само че Путин реализира задачите си. Той болести интернет с милиони случаи на подправени вести. "

Давайки образци за украинските градове Буча, Ирпен и Мариупол, където улиците са „ текли с кръвта на почтени “, Моравецки сподели, че това значи връщането на „ проклетите идеологии “ на Сталин и Хитлер.

Той упрекна Запада, че изпада в „ блажена давност “ за заканите, отправени от Русия, до момента в който Москва продължава да работи за „ възкресяване на демоните на историята “ през последните три десетилетия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР