Владимир Путин е наредил на новия командващ генерал Валерий Герасимов

...
Владимир Путин е наредил на новия командващ генерал Валерий Герасимов
Коментари Харесай

Започва голямото настъпление на руската армия: Разкриха какв...

Владимир Путин е наредил на новия командващ военачалник Валерий Герасимов да превземе Донбас до март. Това твърди украинското военно разузнаване, без да дава повече детайлности.

Оттам обаче означават, че Русия към този момент доста пъти е променяла периодите за осъществяване на свързани с войната задания. През последните дни висши представители на украинските управляващи акцентират, че е допустимо Русия да опита да организира огромно нахлуване напролет.

 
А в постоянното си послание, президентът Володимир Зеленски съобщи, че съветският ракетен удар по жилищен блок в Днипро, демонстрира нуждата от по-бързи решения за снабдяване на оръжия за Украйна, заяви NOVA.

„ Случилото се в Днипро, фактът, че Русия приготвя нов опит да завземе самодейността във войната, фактът, че характерът на военните дейности на фронта, изисква нови решения в снабдяването на защитата - всичко това единствено акцентира какъв брой е значимо да се координират нашите старания, напъните на всички членове на обединението да защитим Украйна и свободата и да ускорим вземането на решения ”, съобщи Володимир Зеленски.

Украинският президент изрази очакване нови оръжейни доставки за страната му да бъдат оповестени на Световния стопански конгрес в Давос и на съвещанието на контактната група за Украйна в американската военновъздушна база Рамщайн в Германия в петък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР