Владимир Путин е бил опериран в дълбока секретност в първите

...
Владимир Путин е бил опериран в дълбока секретност в първите
Коментари Харесай

Световна сензация: Путин опериран тайно

Владимир Путин е бил опериран в дълбока секретност в първите дни на май, настояват източници, близки до Москва, представени от Телеграм-каналите на дребното останали опизиционни съветски медии. От Кремъл към този момент няма удостоверение. Информация излиза от близкия му кръг, само че дали е на 100% вярна, никой не знае. Сигурно е обаче, че съветският президент е болен, доказано е от някои от неговите лекари.

Докторите на диктатора признават, че той в действителност доста се страхувал от заболявания – неслучайно държи на неестествео голямо растояние събеседниците си и повече от година и половина се криеше от света, с цел да не пипне Ковид-19, който в неговото положение би бил смъртоносен за организма му.

Всички интензивно обсъждаха външния тип на президента на Руската федерация по време на среща с президента на Таджикистан Емомали Рахмон, а след видео, оповестено в обществените мрежи, специалистите още веднъж започнаха да правят оценка здравословното положение на политика. По-късно в телеграмния канал GENERALL SVR се появи нова любопитна информация, която демонстрира, че съветският деспот в действителност се готви за нова интервенция. Те оповестиха, че предишния петък Путин е провел среща посредством видеоконференция с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Русия, която, както се оказа, в действителност не е провел. Видеото е записано авансово, а затворената част е „ изиграна “ благодарение на компютърна графика и технологията Deepfake, с цел да се сътвори илюзията за наличието на Путин. Някои участници са знаели, че Владимир Владимирович не участва на срещата, само че са се държали като артисти.

Къде в действителност е бил Владимир Путин? Логичният отговор е: на медицински прегледи и проучвания.

През последните години лекарски екип непрестанно съпровожда Путин, където и да се намира или пътува. Сред медиците най-често до него са Алексей Щеглов, Игор Есаков, Евгений Селиванов, хирург-онколог, Лариса Королева, кожен лекар, Сергей Снежко, за незабавни случаи, Владимир Рибинцев, анестезиолог-реаниматор, Иля Дибунов, анестезиолог, Павел Шариков, анестезиолог-реаниматор, Дмитрий Овчинников, невролог, Ярослав Протасенко, инфекционист. Хирургът онколог и анестезиолозите реаниматори за застъпени съществено, което дава отговор на редица въпроси.



Хирургът-онколог Евгений Селиванов е взел участие в интервенция на Путин. Предстои нова намеса на съветския деспот

Отдавна е известно, че Путин е мощно фокусиран в своето здраве и всяка седмица си прави обстойни прегледи. Според западни издания, той е почитател и на нетрадиционната медицина. Според някои западни медии той даже се къпел във вана с еленска кръв.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР