Владимир Пенев признава, че пандемията от китайския вирус доста го

...
Владимир Пенев признава, че пандемията от китайския вирус доста го
Коментари Харесай

Владо Пенев: Получих паник атака в „Откраднат живот” от предпазен костюм за COVID-19

Владимир Пенев признава, че пандемията от китайския вирус много го е тормозила. Актьорът прекарал повече от месец, без въобще да мръдне от жилището си. Дъщеря му доставяла храна пред вратата му и не влизала при него.

За да взема превантивни ограничения против Ковид-19, Владо пиел постоянно цинк, селен, рибено масло, витамин С и още няколко потребни за здравето неща. Бил в рисковата възрастова група, а и страдал от високо кръвно. Отделно се тормозил, че пандемията е нанесла нечовечен удар на артистичната колегия у нас. Не бил сигурен, че „ Откраднат живот ” щял да има нов сезон, тъй като в последните серии към този момент била снимана битката с коронавирусът.

„ Имах дори сцена, в която трябваше да съм облечен в същински защитен костюм. Направо извънредно! Получих паник офанзива. Този костюм те кара да изпадаш в доста необичайно положение. Съвсем същински беше – като на лекарите. Не зная хората, които работят по този начин, по какъв начин се оправят и с това предизвикателство. На мен ми беше мъчно. Никаква концепция нямам какво ще става и със сериала. Светът няма да е същият, само че какъв ще е?!  Не мога да си го показва! Вирусът на лиши опцията да работим, да се срещаме онлайн с хората. тормозя се и за феновете, които чисто стопански ще би трябвало да се възвръщат след рецесията ”, признава Пенев.

Той издава, че съблюдава прецизно карантината, въпреки че не бил склонен с някои забрани. Напълно подкрепял носенето на маски и остро подлагал на критика жителите, които кръстосвали улиците без защитни ограничения, а по празници всеобщо напускали столицата, с цел да ядат и пият с родственици в провинцията. Имал цяла торба с ръкавици, които непрестанно носел, в дребното време, през което си разрешавал да върви на открито. В джоба си наложително носел дезинфектант, написа " Уикенд ".

„ Дъщеря ми Яна ми го донесе. Беше го купила още при започване на епидемията. Тя е доста отговорно момиче. Всичко, което ми носи го оставя на открито – на изтривалката на вратата. Звъни ми, когато към този момент е на най-малко километър от у дома. Притеснява се да не ме болести. Винаги ме предизвестява да напръскам донесеното с дезинфектант. Виждаме се най-вече посредством интерент приложенията на мобилните си устройства. Разбирам, такива са времената ”, разкрива звездата на „ Откраднат живот ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР