Владимир Пелов е бил прострелян с три куршума. Това съобщи

...
Владимир Пелов е бил прострелян с три куршума. Това съобщи
Коментари Харесай

Как е бил убит Владимир Пелов

Владимир Пелов е бил прострелян с три патрона. Това заяви окръжният прокурор Наталия Николова на конференция в Съдебната палата в София. Единият патрон е попаднал в лицето и два в десния крайник. На мястото са открити три револвера, единият в тревата, вторият до натрупа, а третият в чантичка на кръста на Пелов.

Той е бил с изменен външен тип – пуснал си брада. Владимир Пелов е бил облечен със суичър с качулка на главата и шапка.

Брат му не е могъл да го разпознае. Това е станало в Съдебна медицина в София, където са били свалени пръстови отпечатъци и пратени за разбор, прецизираха от прокуратурата.

Според проверяващите повода е неуредени финансови взаимоотношения сред тях. Най-вероятно Пелов се е движил по канала, преди да нападне Марио Панчев, съобщи шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД МВР) комисар Георги Григоров.

Досега са разпитани седем очевидци, заяви Наталия Николова. Те са били наоколо, само че не са директни очевидци. Нито една камера не е записала закононарушението.

Пожелали анонимност източници обявиха, че Владимир Пелов е възнамерявал убийството на Марио Панчев. Избягалият пандизчия се е съмнявал, че сутеньорът следи околните му и оказва помощ на Министерство на вътрешните работи в издирването му. Марио Панчев е спряган за един от главните сутеньори в региона на Ботевград.

Предполага се, че Пелов е причаквал Марио, с цел да го убие. Той пръв разкрил огън, само че Панчев дал отговор на стрелбата.

„ Пелов е. Успях да смъква качулката” – споделил Марио на хората, които се натрупали след престрелката. Марио Панчев.

Той самият постоянно ходел въоръжен. На 20 април, три седмици след бягството на Пелов, Панчев бе арестуван на автомагистрала „ Хемус” с противозаконен револвер с изтрити номера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР