Владимир Павлов живее до дома на обвинените за убийството на

...
Владимир Павлов живее до дома на обвинените за убийството на
Коментари Харесай

Съсед на Габриела Славова: 6-годишният й син щеше да бъде прегазен от кола, оставиха го без надзор

Владимир Павлов живее до дома на упрекнатите за убийството на Пейо Пеев
Бивш комшия на брачната половинка и на описа, че по-голямото им дете е оставяно единствено в дома им в Бургас още от 3-годишна възраст. Момчето е виждано да върви голо и босо на открито. По думите на Владимир Павлов против има заведено дело за лишаване на, предава Нова тв.

Припомняме, че тя бе пусната с аргумента, че би трябвало да се грижи за децата си, само че сега те не се намират при нея, а при майката на.

Преди към 3 години и половина, споделя още Владимир Павлов, съседи на дамите предотвратили случай, при който 6-годишния сега наследник на Габриела щял да бъде прегазен от кола. Детето, което тогава било на към 3-годишна възраст, било оставено без контрол. Тогава Владимир се обадил на 112 и помолил за помощ, с цел да намери някой от родителите на малчугана. Органите на реда издирили майката и влезнали в дома ѝ. Там разкрили включени бойлер, котлон и други уреди, които биха представлявали опасност за оставеното единствено дете.

Заради този случай била сезирана Агенцията за протекция на детето, а Владимир бил притеглен като очевидец. Казва, че в този интервал неведнъж е виждал на камери за наблюдаване, че детето излиза голо и босо през есента и зимата.

Бабата на детето – упрекнатата в убийството на Пейо Пеев Красимира Трифонова, почнала да пуска сигнали и тъжби против съседа си. Тя ги пишела от служебния си имейл адрес към Министерство на външните работи. Според Владимир задачата е „ да респектира " институциите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР