Владимир Кузов Бившият депутат от ″Атака″ Владимир Кузов, който бе

...
Владимир Кузов Бившият депутат от ″Атака″ Владимир Кузов, който бе
Коментари Харесай

ДПС-София тихомълком прие Владимир Кузов за партиен член


Владимир Кузов

Бившият народен представител от ″Атака″ Владимир Кузов, който бе наказан условно за склоняване на малолетен към блудничество, е член на софийската организация на Движение за права и свободи.

По неофициална информация от придвижването, то се е сдобило със своя нов партиец в края на февруари или началото на март тази година, само че пък ″Кузов от дълго време проявявал интерес″.

Бившият националист с присъда членувал в регион ″Оборище″.

Информацията в началото се появи в неделя вечер в уеб страницата на ″24 часа″, като там тя е публично доказана от шефа на столичната организация на партията Нихат Кабил.

" Колегите от региона по този начин са решили и щом уставът е спазен, няма пречка″, декларира някогашният аграрни министър в тройната коалиция пред изданието.

Също пред него шефът на Движение за права и свободи в " Оборище " Антон Тепавичаров даже прецизира, че " Кузов идва в организацията от към 2 месеца, има забавни хрумвания за развиването ѝ, ще бъде потребен за партията, а персоналният живот си е персонален ". И изяснява, че Кузов е оправдан, а и за участие в партията не се желало удостоверение за съдимост.

Не по този начин обаче считат по-голямата част от представителите на Движение за права и свободи. Част от тях обясниха пред Mediapool, че са разбрали за случая от медиите.

″Това е скандално. А върху партията ще бъде лепнато петното на срама. Да, не се желае удостоверение за съдимост за партийно участие и персоналният живот си е персонален, само че тук става въпрос за блудничество надали не с дете″, разясниха народни представители.

Те са твърдо решени въпросът да бъде подложен на съвещанието на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи във вторник.

″Напълно неразбираемо е сходна стъпка. И да – локалните организации имат автономия, само че не трябва да се изключва разновидността някой от вътрешната страна да се пробва да направи комплот и да ни пържи″, разясниха още от придвижването.

Mediapool опита да се свърже с Нихат Кабил, само че той не отговаряше на мобилния си телефон. Пред ″Дневник″ обаче Кабил е декларирал, че по случая ″тече проверка″. От думите му не излиза наяве какво тъкмо се ревизира.

Кузов беше народен представител от " Атака " до 2006 година, когато беше изключен от партията, само че остана самостоятелен депутат. Малко по-рано стана ясно, че против него има следствие за склоняване на напълнолетен към блудствени дейности, а по-късно бе наказан условно. Присъдата му към този момент е изтекла.

Кузов не е първият националист, който се преориентира към Движение за права и свободи. На предварителните избори през предходната година някогашният народен представител от Патриотичния фронт и архонт Слави Бинев оглави листа на Движение за права и свободи в София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР