Владимир Каролев гони 60-те, но не е занемарил външния си

...
Владимир Каролев гони 60-те, но не е занемарил външния си
Коментари Харесай

Владо Каролев се офъка гола глава, ходи изплезен по улиците на София

Владимир Каролев гони 60-те, само че не е занемарил външния си тип. Бившият общински консултант от Национална движение „Симеон Втори" върви постоянно чист, подреден и безпрепятствено избръснат, а оня ден се погрижи и за прическата си. Той смени фризурата си в салон за хубост пред обективите на папараците на " Уикенд ".

56-годишният финансов анализатор попадна във фокуса на фотографите, до момента в който седеше самичък сам на маса в лъскаво столично заведение на улица „ Уилям Гладстон ”. Колоритният икономист си четеше нещо в телефона, а на 2-3 минути квасеше устни в чаша с бяло вино.

Когато напитката му свърши, Каролев заплати сметката и напусна кафенето изплезен и жизнен . На чист въздух обаче не остана дълго – малко по-късно към този момент се беше настанил на стола в близкия фризьорски салон. На коафьорката Владо заръча да го подстриже доста късо. „ Предпочитам първи номер поради летните жеги “, изясни й той. 

Пухкавата дама сграбчи машинката и мина с нея няколко пъти главата на топ финансиста. Накрая по темето на ВИП клиента съвсем не остана коса – единствено половин сантиметрови сребристи косъмчета. Доволен от новата прическа, Каролев се усмихна до уши на огледалото. После подаде банкнота от 20 лв. и не пожела да му се връща ресто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР