Владимир Каролев е изчезнал в Пирин, съобщи . Сигналът е

...
Владимир Каролев е изчезнал в Пирин, съобщи . Сигналът е
Коментари Харесай

Владимир Каролев изчезна в Пирин, тече издирвателна акция

Владимир Каролев е липсващ в Пирин, заяви. Сигналът е подаден към 16 часа в неделя следобяд. Тече издирвателна интервенция, в която са се присъединили спасители от Банско. Тя е стартирала от хижа Вихрен.

По информация нa Нова икономистът е бил самичък в планината, с цел да кара сноуборд.

Предпоследното видео, което Каролев е разгласил във фейсбук профила си, е от събота, когато е атакувал различен връх - Кутело, сподели инспекция на dir.bg. " Изкачване от река Бъндерица около пещерата Хана, по Джамджиевия борд до Долния котел и по-късно около заслона до Горния котел по билото до връх Кутело. 2908 м денивелация. Трети по височина на България и четвърти на Балканите. Следва втурване от Кутело със сплитборда до хижа Бъндерица. Ще го фотографирам с гопро и ще го постна на следващия ден. Хубава вечер другари! ", написа той като коментар съм лайвстрийма.



За последно той се включва от връх Тодорка преди 13 часа. " Честит ден на Европа, българи! И най-малко през днешния ден не се карайте кой еврофил и кой русофил. Преди всичко сме българи! Поздрави от връх Тодорка. Рано пиле, рано пее ", написа Владимир Каролев.



За Bulgaria ON AIR от ПСС Банско оповестиха, че телефонът на иконочиста е изключен. Сигналът е подаден към 16 ч. Той е карал сноуборд самичък.

Организирани са още спасители, като се чака спомагателни екипи да се включат на зазоряване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР