Владимир Карамазов обяви в социалните мрежи, че е щастлив, че

...
Владимир Карамазов обяви в социалните мрежи, че е щастлив, че
Коментари Харесай

Карамазов ликува, че Найден Тодоров смени Минеков

Владимир Карамазов разгласи в обществените мрежи, че е благополучен, че проф. Велислав Минеков е махнат като министър на културата и постът е ангажиран от диригента и шеф на Софийската филхармония маестро Найден Тодоров. Актьорът неведнъж нападна във фейсбук Минеков поради негови противоречиви изказвания по адрес на Народния спектакъл и на актьорите.

" Извинявайте, че ви занимавам с това, само че този човек (вече някогашен министър на културата) извърши изключителни неща. Обсебен от някакво негово си персонално възмездие, изговори тонове неистини, обиди доста хора и за малко да погуби Народен спектакъл. Не се занимаваше с причини, а с злословия.

Този му бил споделил, оня му бил споделил, одити, втълпяване на ненавист, надменност и какво ли още не. Видяхме, че е допустимо човек на подобен пост да работи като жълта преса и феодал. Един път не се поинтересува от съответните и правилни условия. Жаден за популярност и изявленията ", написа Карамазов във фейсбук.



Според него трупата на Народния спектакъл, част от която е и той, е ликувала след новината, че има нов министър на културата. " Без може би 5 индивида. В театъра съм от 21 години и в никакъв случай не съм виждал трупата по този начин обединена и мощна. Актьори от разнообразни генерации с друг метод на мислене. Това е положителната вест след мандата на този министър - единствения заменен министър! Дано в никакъв случай не забележим този човек и нека в никакъв случай подобен като него не застава на управителен пост. Може би това предпочитание е химера ", добави известният артист.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР