Владимир Гогов е още един от играчите на ФК ЦСКА

...
Владимир Гогов е още един от играчите на ФК ЦСКА
Коментари Харесай

Владимир Гогов: Всяко дете мечтае да дебютира в efbet Лига

Владимир Гогов е още един от играчите на ФК ЦСКА 1948, които записаха дебюта си в efbet Лига през сегашния сезон.

Халфът на " алените " незабелязано получи късмет да играе в първия ешелон на българския футбол, един до друг с едно от изявените имена в полузащитата на отбора и националния тим на България - Ивайло Чочев.
 ФК ЦСКА 1948 - Царско село 1:0 в мач от efbet Лига
ФК ЦСКА 1948 продължава с възхода си под управлението на Ники Киров

" Червените " удариха Царско село и разклатиха треньорското кресло на Сухия

" Връщам се с положителни страсти към своя дебют в efbet Лига. Жалкото е, че в този мач тимът игра добре, само че допуснахме нелепи голове и загубихме ", съобщи Гогов в изявление пред клубния уебсайт.

" Мечтата на всяко дете е да дебютира в efbet Лига. Много съм щастлив, че го направих с ЦСКА 1948 и то тъкмо против Лудогорец. Стремя се да се развъртвам самостоятелно и да оказвам помощ с каквото мога на тима. Надявам се, където и да играя било то първи или втори тим, да печелим повече точки и да радваме почитателите ", продължи той.

" Виждаме какво се случва в чужбина. Там огромните грандове имат втори тимове, дори трети и четвърти. Мисля, че това е пътят да се развива един футболист ".

" Страхотно е да тренираш и да играеш до Ивайло Чочев. Той е човек, от когато единствено можеш да научиш нещо и да ти придаде опита. Пожелавам на себе си и на моите съотборници преди всичко да сме здрави, да печелим доста точки и да се развиваме като характерности и като тим ", сподели още Гогов.
 Ботев (Пловдив) пусна в продажба билетите за мача с ФК ЦСКА 1948
Ботев (Пловдив) пусна в продажба билетите за мача с ФК ЦСКА 1948

Двубоят е в петък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР