Владимир Генчев, известен с прозвището Чушката, е сътворил снощи невиждан

...
Владимир Генчев, известен с прозвището Чушката, е сътворил снощи невиждан
Коментари Харесай

Владимир Генчев - Чушката нападна студент и го заплаши, че ще му отреже главата“

Владимир Генчев, прочут с прозвището Чушката, е сътворил нощес невъобразим екшън пред фитнес зала в бургаския ж.к. “Изгрев “, оповестява Флагман.бг.

В изцяло несъответстващо положение той е нападнал 21-годишен бургазлия. Инцидентът е станал към 18 часа.

Половин година полицията издирвала Чушката, до момента в който се укривал, потрошил двете игрални зали в ж.к. " Изгрев "

Пострадалото лице – млад мъж, студент в НСА. По думите му бил атакуван без причина. Чушката почнал да го удря и заплашил, че „ ще отреже главата “.

Бургазлията, който преди малко подаде тъжба в Пето районно управление (на МВР) изясни, че не е желал да основава проблеми и да му отвръща. Той се отскубнал и оставил гангстерът да се вихри. Впоследствие Владимир е основал и други проблеми във фитнеса, след което си е тръгнал.

Владимир Генчев е познато име на полицията. През 2020 година той нахлу, още веднъж оглупял и в еуфорично положение, в две игрални зали – „ Версай “ и „ Елит “, където потроши ротативки за 18 хиляди лв.. Първоначално бе арестуван, само че след това освободен от ареста. Не е ясно до каква степен стигна делото по това обвиняване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР