Владимир Гаджев игра за Левски, Панатинайкос, Левадиакос, Крит, Ковънтри, Анортозис,

...
Владимир Гаджев игра за Левски, Панатинайкос, Левадиакос, Крит, Ковънтри, Анортозис,
Коментари Харесай

Владимир Гаджев: Очаквам победа за Левски, ЦСКА е в кофти положение

Владимир Гаджев игра за Левски, Панатинайкос, Левадиакос, Крит, Ковънтри, Анортозис, Берое и Хебър. В навечерието на Вечното дерби с ЦСКА сътрудниците от " Новспорт " го потърсиха за мнение.

Новият Левски

- Отборът на Левски промени много стила си. Сините разполагат с много първокласен състав, може би нямат чак толкоз дълга пейка. Станимир Стоилов и екипът му трансформираха доста - организацията в клуба като цяло. Не съм работил с него, само че разбирам, че държи на организацията, а това се отразява и на терена. Халфовете несъмнено са ми уязвимост. Съжалявам за Ради Цонев, той може би ми е уязвимост най-много. Кръстев, Уелтън, Кордоба, Анди Краев...всички те ми вършат положително усещане. Няма по какъв начин да пропусна Георги Миланов, само че аз от него не съм сюрпризиран.

Определено Левски има положителни полузащитници. Дори без Димитър Костадинов, който е отлъчен. Ако има рецидив - тяхното премахване е положително решение. Аз не съм осведомен с тяхната история и дисциплинарното нарушение, само че се надявам да заиграят, тъй като имат капацитет. Димитров на моменти изпъкваше, в други се губеше. Надявам се да си разреше проблемите. В България има недостиг на футболисти, дано не губим още двама.

Селекцията

- Едно от спряганите имена е това на Ивелин Попов. Той може да пасне на всеки един жанр. Неслучайно играе толкоз дълго време на толкоз високо равнище. Всеки треньор в България би желал да има Ивелин в състава си. Трябва нападател, уповавам се да бъде взет подобен. Не мога да кажа, че Билал Бари играе едва. Той обаче не може да вкара от всяко състояние. Нужен е водач, който може да влачи тима на гърба си. Дори и на фланговете има потребност от още попълнения според мен. Стоилов и екипът му знаят най-добре. Много е деликатна тематиката със притежателите на клубовете. Ако притежателят се откаже и спре финансирането е комплицирано. Феновете сега са факторът, поради който Левски съществува. Обстановката е много сложна от финансова позиция, освен тук в България. Ние нямаме манталитета на западните страни, в които почитателите пълнят стадион, купуват продукти и така нататък Трябва да се откри някаква формула, можем да се надяваме някой да я откри.
 Почина създателят на първя почитател клуб на Левски в чужбина
Почина създателят на първя почитател клуб на Левски в чужбина

Мир на праха му

Лудогорец

- Отборът на Левски има сили да се бори за купа на България. Играят подредено, има импровизация във фаза офанзива. С малко шанс могат и да са трети. Мечтите са безвъзмездни, даже и тези за купа. Предполагам, че почитателите и управлението също мечтаят за това. Лудогорец сега е най-хубавият тим, без подозрение.

Лудогорец сега са на доста високо равнище - на терена, като клуб, организационно. Другите тимове може би нямат такава опция. Ще би трябвало и малко шанс, с цел да се катурне отбора от Разград. Победата в първата полуфинална среща бе добра, само че Лудогорец не е инцидентен тим.

Дербито

- Очаквам Левски да победи ЦСКА. " Сините " играят много по-добър футбол. И не го споделям, тъй като съм последовател на Левски. Вижда се с просто око. Но въпреки всичко е дерби. Трябва себераздаване и централизация. ЦСКА сега е в кофти състояние. Амбициите на техния старши треньор бяха шампионски, само че видяхме, че разликата е огромна. Сравнявайки го със Станимир Стоилов, виждаме, че Мъри е надалеч по-умерен в изявленията си.

Държавата

- Държавата ни е в странна обстановка, а желаеме футболът да е на високо равнище. Трябва страната да се подреди. Много спортове са с доста занижено равнище. Надявам се да се откри финансиране, тъй като спорт без финансиране е сложна работа. Нека тимовете да намерят такова. Аз постоянно съм твърдял, че има надарени деца във всеки един спорт. Просто би трябвало да се откри салдото в процесите в школите. Някъде сред юношеските и мъжките гарнитури се къса нишката, както се споделя. Най-вероятно и нас щяха да подлагат на критика преди време.
 Реакцията на Мъри е била предизвикана от дълг?
Реакцията на Мъри е била предизвикана от дълг?

Става въпрос за 10 хиляди долара
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР