Владимир Данаилов се връща в България за помена на Лиляна

...
Владимир Данаилов се връща в България за помена на Лиляна
Коментари Харесай

Синът на Ламбо урежда наследството на баба си

Владимир Данаилов се връща в България за помена на Лиляна Кривошиева

" Очаквам сина си Владимир Данаилов да дохвъри от Съединени американски щати, с цел да уредим дружно наследството на майка ми с моята сестра ", това сподели актрисата Ирен Кривошиева. Кинозвездата погреба родителката си - Лили Кривошиева, на 4 април.

" Лекарите от ИСУЛ три пъти я връщаха към живота, макар напъните им обаче мама умря. Наложи се да изчакам сестра ми да се върне от Америка и по тази причина погребението беше по-късно. Но не е единствено това, Влади постоянно е обожавал баба си, тя доста му е дала като човек и доста се обичаха ", споделя Ирен.
 Баба Лили бе стожерът на фамилията Баба Лили бе стожерът на фамилията
40-дневният помен на баба Лили ще е на 6 май, като актрисата към този момент се е подготвила за това. " Майка ми доста се изтеза. Не знам дали за нея това беше избавление, само че ми беше доста мъчно да я виждам в последно време, тъй като въпреки всичко работя и й трябваше човек, който непрекъснато да е с нея ", споделя Кривошиева. Актрисата се радва, че точно Влади ще е до нея, когато взема решение фамилните въпроси. Със сестра си ще би трябвало да се спогодят за апартамент в идеалния център на София, два магазина, земи и гори.
 Влади към този момент е проспериращ доктор Влади към този момент е проспериращ доктор
Майката на Ирен Кривошиева – Лиляна, е юрист, със солидна процедура и дълготраен чиновник на значима позиция в Столичната община. В първите години на демокрацията достолепната дама даже е заместник-кмет на столицата в екипа на Александър Янчулев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР