Vladimiir Kartsovnik публикува в профила си във Фейсбук доста загадъчно

...
Vladimiir Kartsovnik публикува в профила си във Фейсбук доста загадъчно
Коментари Харесай

Мистика: Странно синьо кълбо лети над релси на влак, след което се взривява ВИДЕО

Vladimiir Kartsovnik разгласява в профила си във Facebook много загадъчно видео, в което, съгласно него, е запечатана кълбовидна гръмотевица.

Не всички консуматори обаче, които са гледали клипа, се съгласяват с това изказване. Мненията, както се споделя, се разделиха на две.
Някои считат, че това е появяването на портал към други светове, други пък считат, че става дума за извънземни. Трети пък считат, че в дъното на този феномен се таи мистичното.

Съдейки по всичко, феноменът е станал в Украйна. Самият Владимир не прецизира времето и мястото, само че това огромно значение няма.

По-важното е това, да се разбере какво в действителност се е случило на железопътните релси в оня миг.


Ако топката бъде по-внимателно прегледана, пишат някои откриватели, в други светлинни решения, да вземем за пример на негатив, то може да се види в нея мистериозен лик. Странно е, нали?

Впрочем, ние не можем да разбираем какво тъкмо е това, даже заради простата причина, че в случай че на видеото в действителност е кълбовидна гръмотевица, то учените нямат еднопосочен отговор на това, какво в действителност съставлява тя.

А тук, което е необичайно, си имаме работа и със синя кълбовидна гръмотевица. Наистина е някаква мистичност.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР