Владиката вярва, че водосвета ще спре черната серия от катастрофи,

...
Владиката вярва, че водосвета ще спре черната серия от катастрофи,
Коментари Харесай

Всички Да Млъкнат! Дядо Гавраил Разкри Смразяващата Истина За Злото, Което Е Обхванало България!

Владиката има вяра, че водосвета ще спре черната серия от произшествия, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Господ да помогне, да няма такива в бъдеще, да пази тези, които пътуват и да вразуми водачите да не си разрешават да карат неразумно и в положение, в което не трябва да сядат зад кормилото. ", съобщи дядо Гавриил.

На водосвета участваха регионалния шеф на Ловеч Георги Терзийски, кметове на общини, представители на институции и жители.

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч старши комисар Милен Маринов сподели, че през вчерашния ден, в сектора от пътя, на територията на региона са патрулирали 13 полицейски екипи, само че макар още веднъж е имало три по-леки произшествия.

" Създаваме спомагателна организация, спомагателни сили да преведем на този път, да създадем оптимално вероятното, което зависи от нас. Но единствено с полицейски сили не може да се реши този въпрос. Хората, които се движат по пътното платно, би трябвало да мислят за живота си и за живота на другите ", разяснява Маринов.

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова сподели, че анализите, които се вършат след тежките произшествия, би трябвало да доведат до коренна смяна.

На 17 ноември край село Микре, след преден конфликт сред рейс и камион починаха девет индивида, а 19 бяха ранени.

Ден по-късно в региона на село Сопот при злополука почина 13-годишно дете, а петима души бяха признати с пострадвания в болничното заведение в Ловеч. 40-годишна жена продължава са е в тежко положение с заплаха за живота.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР