Влади Въргала има нова ослепителна красавица до себе си. За

...
Влади Въргала има нова ослепителна красавица до себе си. За
Коментари Харесай

Новата жена до Влади Въргала е красива учителка

Влади Въргала има нова ослепителна хубавица до себе си. За това го похвалиха приятелите на артиста, които споделиха, че Въргала е влюбен в началната учителка Калина. Двамата имат обща пристрастеност - моторите, а хубавицата наподобява като че ли ври и кипи в тази област.
 `Новата

" Ех, в този момент какво да ви кажа, има жена до мен. Няма нито да оборвам, нито да удостоверявам красивите дами, с които ме спрягате ", показа създателят на " Мемоарите на един Въргал ", като показа, че актрисата Тезджан е негова най-близка другарка сега, само че си остава просто като другарка.

" Да повторите и потретите ", майтапят се с Въргала приятелите му, а на въпросите какви са им връзките, Калина дава отговор единствено с усмихнати емотикончета.



С предходното гадже на Влади Въргала - актрисата Тезджан Ферад, се разделиха преди две години. Той обаче продължава да е в положителни връзки както с нея, по този начин и с момчето ѝ, което приема като свое. Актьорът е горделив и с децата си - синът му е финансов съветник, а щерка му учи логика на психиката.

" С всичките си дами съм в положителни връзки. С някогашната ми Силвия също. Тя един от най-скъпите ми хора. Не единствено че е майка на децата ми. В момента Силвия се занимава с снимка и нещата ѝ вървят добре. Съветвам се с нея ", споделя Въргала.

Освен в персоналния си живот Въргала е уважаван и обичан и в специалността. В четвъртък феновете го видяха в огромния край на втория сезон на " Съни бийч ". Отслабнал, брадясал и облечен с раздърпана моряшка фланелка, Влади Въргала влезе в комедийната поредност.

Актьорът се превъплъти в експлозивен чудак, който непрекъснато търси спорове, а на мушката му попаднаха синът му Младен (Иво Аръков) и жена му Розалия, в чиято роля влезе Аня Пенчева. " Як съм, а ", смее се Влади, написа " България Днес ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР