Влади Въргала има младо гадже, което е безумно влюбено в

...
Влади Въргала има младо гадже, което е безумно влюбено в
Коментари Харесай

Влади Въргала с младо гадже, безумно влюбено в него СНИМКА

Влади Въргала има младо гадже, което е безумно влюбено в него. Актьорът и младата му колежка Тезджан Ферад-Джани са дали късмет на връзката си, която преди време беше на привършване, написа Ретро.

Потвърждение за това са фотосите на Джани в обществените мрежи, на които Въргала нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има доста специфична връзка с Влади още когато двамата се срещат преди 2 години. На други фотоси пък Въргала е гушнал Джани на маса с нейни сътрудници в Кърджали. Двамата са възобновили връзките си без ангажименти и упования, само че пристрастеността им не остава скрита от техните сътрудници.


Те и мъчно могат да подхващат нещо по-сериозно и да заживеят под един покрив, тъй като Джани е в родния си град Силистра, в който ремонтира дома си, в който ще живее със сина си. Влади пък е неразделно до болната си майка в София, която оцеля като по знамение предходната година след тежък инсулт. Актьорът обаче не я прати в приют, а избра самичък да се грижи за нея. Затова в този момент връзката му с Джани е от разстояние, само че двамата не стопират да се чуват постоянно, а когато могат - и да се виждат.

Те се разделиха преди две години. Тогава Джани разкри пред Галерия, че двамата имат друга визия за партньорство, само че не скри, че вссе още е влюбена във Въргала и надали скоро ще се излекува от това. Двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата му " Операция " Шменти-Капели ". Говори се даже, че поради нея артистът се е разделил със брачната половинка си Силвия след 30-годишен брак.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР