Влади Горанов карал кола на приятел. Живеел в апартамент на

...
Влади Горанов карал кола на приятел. Живеел в апартамент на
Коментари Харесай

Става ли Влади Пълен съпорт Горанов Влади Бушон Горанов?

" Влади Горанов карал кола на другар. Живеел в апартамент на другар. Не желая да си мисля с чия жена спи. " Този фейсбук фолклор заключи случая с някогашния финансов министър, спрян при опит да мине границата със Сърбия с търсен автомобил. После се оказа, че автомобилът бил " клониран " от нарушители, а продавачът и купувачът на родна земя са почтени.

Facebook обществото се гъбарка няколко дни, само че дали нещата са по този начин безобидни, колкото наподобяват на пръв взор?

Бившият финансов министър си завоюва прозвището Влади " Пълен съпорт " Горанов след скандалните изказвания на Васил Божков, че е давал рушвет в размер на 67 милиона лв..

През май 2020 Божков написа: " Преди дни споделих, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето по какъв начин се случваше " - и разгласява чат:

 

За момента Божков не е трансформирал позицията си: " Владислав Горанов бърза да напусне България. Да не бърза толкоз. Трябва да даде показания за най-големия рекет в историята на България. Все отново той прибираше парите за Бойко Борисов ".

Не закъсня и реакция от някогашния вътрешен министър Богомил Бонев: " Беемвето на Горанов било Тойота. Открадната в Русия. На мястото на Рашков бих почнал инспекция за канал за крадени коли. А ВлаТко е основен обвинен, че употребява този канал съзнателно. Всъщност, джипката на Бойко в НСО е такава. Няма от кое място да се купи у нас. Проверете и нея. "

От протичащото се може да се замислим дали вместо " Пълен съпорт " Горанов не става " Бушон ". Защото на Борисов не му се желае чорапът да бъде развързан до дъно. Ще би трябвало някаква жертва пред жадното за правдивост общество. И Горанов наподобява съвършен за случая. Него не че не го ревизира Национална агенция за приходите за закупени офиси на стойност 750 000 лева и до момента нищо публично не се чува - мощно да се чува?

Дали Иван Гешев обръща палачинката? И дали е подготвен да се сработи с новата власт, единствено и единствено да избави личната си кожа?

Дали обаче новото болшинство ще се съгласи? Едва ли. Веднъж разгласен за цел, Гешев няма огромен избор. Горанов може и да е бушон, само че инсталацията е за цялостна промяна, в това число Борисов, Гешев и един съумял младеж, леко заслабнал в последно време.

Автор: Евелина Гечева

Още от АКТУАЛНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР