Влади Ампов, който до неделя вечер бе по-известен като Графа,

...
Влади Ампов, който до неделя вечер бе по-известен като Графа,
Коментари Харесай

Графа с нов гаден прякор

Влади Ампов, който до неделя вечер бе по-известен като Графа, към този момент има нов позорен прякор. И фенове, и участници в „ Гласът на България” го назовават Влади Тапицерията, а някой даже отиват още по надалеч и го титулуват още Дамаската или Кувертюрата. Прякорът му бе лепнат от неговата колежка в музикалната конкуренция Камелия, която даже отиде по-далеч и непосредствено разгласи, че Ампов и наподобява на Здравко от „ Ритон”.



Причината-безумното сако, с което стилистите бяха облекли предходния Граф. То в действителност повече подсещаше на тапицерия на диван, в сравнение с стилна мъжка дреха и седеше много комично върху раменете на музиканта. Стилистите не предаването се провалиха и при обличането на част от участничките като Ягода, които приличаха по-скоро на големи торти, а не на млади певици. Поли Генова пък бе облякло рокля, която подсещаше пеньоар на стопанка на пенсионна възраст.



Иначе Анастасия Белявская, Гергана Великова, Симеон Желязков и Симона Захариева събраха минимум поддръжка и напуснаха шоуто. Начало на четвъртфинала в петия сезон на шоуто даде борбата сред участници в тима на Графа, която единомислещо бе избрана като равностойна, само че завърши със загуба за Симеон Желязков, който получи минимум поддръжка от феновете и напусна сцената вечно. Така Влади Ампов продължава към полуфинала с Мария Пашалийска, Ягода Тренева и Рафаел Пашамов. Зрителите бяха прочувствено допрени от изявата на Рафаел, който трогателно изпя за майка си шлагерът на Георги Христов „ Майчице “. Специално, с цел да го поддържа онлайн, тя дойде от Русия и бе измежду публиката в залата.
Камелия изненадващо се раздели с гласовитата Гергана Великова, а след осъществяването на надарената Никол Тодорова поп фолк дивата я уточни като нейния победител в „ Гласът на България “. Мнението й бе подкрепено и от зрителският избор, и Никол продължи към идващия концерт в тима на треньора си в компанията на Оливия Николова и Никола Чочев.
Най-емоционален и изпълнен с непредвидени обрати в неделя вечер бе концертът за Поли Генова. Освен че беше разплакана от осъществяването на Виктория Динкова, тя се раздели с една от фаворитките в тима си – рускинята Анастасия Белявская. „ Тази година за мен ти си „ Гласът на България “, беше коментарът, който Поли Генова направи след невероятното осъществяване на Виктория. Талантливата певица безусловно разплака треньорката си, която призна, че точно поради гении като нея, присъединяване й като треньор в „ Гласът на България “ се трансформира в незабравимо прекарване. За Виктория обаче борбата не е приключила, защото на полуфиналите идната неделя тя ще би трябвало да пребори конкуренцията в лицето на съотборниците си Александър Савов и Анна Азатян.

Краят на четвъртфинала беше даден от тима на Иван Лечев, а достойнството да закрие първите живи концерти се падна на рок гения Никола Здравков. Той извърши песента „ Не по този начин “ на ФСБ, което накара треньора му да се качи при него на сцената, да го прегърне и даже да признае, че Никола може да постави в задния си джоб всеки международен рокаджия. На полуфиналите той ще се бори за купата „ глас на България “ с трио „ Тринити “ и Ния Петрова, за която Лечев призна, че на драго сърце би свирил на една сцена с нея. След сериозна борба в тима на ветерана в журито от конкуренцията отпадна най-младата участничка в шоуто – 16-годишната Симона Захариева, която се сбогува, само че получи уверението на Графа, че я чака блестяща музикална кариера.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР