Влади Ампов - Графа от години се радва на семейството

...
Влади Ампов - Графа от години се радва на семейството
Коментари Харесай

Да му се ненадяваш: Ето коя известна мацка е минала през леглото на Графа!

Влади Ампов - Графа от години се радва на фамилията си със своята брачна половинка Мария и двете им деца. Между съпрузите има здрава заварка и си проличава, че в действителност се обичат. А и Графа в никакъв случай не е давал тип на к*рвар, даже противоположното - хората разясняват, че наподобява толкоз мирен и обран, че го считат за " непорочен ".

Девствен ли?! Нищо сходно. Самият Влади Ампов се похвали, че е " изръшкал " сума ти мадами. Разбира се, побърза да се посочи и да означи, че това е било в най-ранните му млади години, когато още не е познавал обичаната си Мария.

" Гаджета бол имах, още до момента в който с нашите живеехме в Норвегия. Луди години бяха, само че постоянно съм гледал да не контузвам девойките. Когато сме се разделяли, е било топло и другарски, с прям диалог ", спомня си Графа.

Да му се ненадяваш на индивида, само че не щеш ли той е " опоскал " и наша известна певица - Виктория Терзийска или Вики от " Мастило ". Като джентълмен, Графа не е приказвал за това, само че го призна самата тя, заявявайки, че тогава са били доста влюбени, само че и прекомерно млади.

" Влади ми подари една ария, което беше най-неочакваната и красива изненада в живота ми ", признава Вики. След нея свързваха Графа в любовна спекулация с Михаела Филева, само че по този начин и не се удостовери публично.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Виктория Терзийска Графа Вики от Мастило влади ампов Влади Ампов Графа Мария Норвегия Михаела Филева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР