Влади Ампов-Графа не разбира колко сериозна е пандемията и не

...
Влади Ампов-Графа не разбира колко сериозна е пандемията и не
Коментари Харесай

За едни мерки, за други - без! Графа пазарува в мола без маска

Влади Ампов-Графа не схваща какъв брой сериозна е пандемията и не съблюдава прецизно противоепидемичните ограничения, видя HotArena.

Певецът нарушава заповедта на здравния министър за наложително носене на маски в закрити публични пространства, а през уикенда си разреши да влезе с намерено лице и в мола. Издънката му не остана незабелязана за папараците на „ Уикенд ” и те я запечатаха в няколко фрагмента, които ще провокират смут у докторите в НОЩ Мутафчийски, Кантарджиев и Кунчев.
 

Графа дойде в мола с джипа си, който кара към този момент цяла година. Возилото е изкючително първокласно, само че притежателят му не го поддържа, държи го мръсно. Говори се, че артистът е купил всъдехода с голяма отстъпка, като за разликата в цената е правил реклама на компанията продавач.

Спрял на закрития паркинг в комерсиалния център, Ампов слезе от колата с двете си деца – Крис и Никол. Хлапетата носеха противогрипни маски, само че не и таткото. Устата и носът му останаха непокрити даже когато с домочадието му хлътнаха през входа, водещ към многочислените магазини. Настроението на Влади не беше по никакъв начин положително. Той говореше разпалено с наследниците си, а в профил изглеждаше по този начин, като че ли им се кара. Децата слушаха деликатно баща си и не му противоречаха.

Един човек липсваше в компанията – Мария, майката на Крис и Никол. Но пък точно тя беше повода за визитата на околните й в мола в навечерието на 8 март. Графа и децата бяха на шопинг в комерсиалния център, с цел да купят подарък, с който да я изненадат за празника. При обиколката си из бутиците Ампов си даде сметка, че може да отнесе санкция за неспазване на противоепидемичните ограничения, и най-сетне постави маска. Физиономията си музикантът покри с черно парче плат. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР