Влади Ампов - Графа и топ музикантите от неговия екип

...
Влади Ампов - Графа и топ музикантите от неговия екип
Коментари Харесай

Графа тръгва на турне с акустични изпълнения на най-големите си хитове

Влади Ампов - Графа и топ музикантите от неговия екип ще показват нов акустичен план с най-големите шлагери на артиста в поредност от четири концерта. Първото събитие ще се състои в Античен спектакъл – Пловдив на 11 юни, следват летните театри в Бургас – 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.

Музиката е изкуство, което се претърпява с цялото внимание към мелодията и текста, а в песните на Влади Ампов откриваме благосъстояние от тематики, които допират и не ни оставят безучастни. Атмосферата и версиите, които Графа сътворява подготвят към другарство с езика на музиката и припомнят на тези моменти, в които с другари на плажа, вкъщи или на празненство пеете, танцувате и се забавлявате с обичаните си песни в съпровод на кахон, пиано, акустични китари.

В концертите “Утре още веднъж " Влади Ампов ще употребява оптимално благосъстоянието на звука на акустичните принадлежности, с цел да сътвори красиви нови версии на огромните си шлагери и непосредственост с публиката. Сред тях са “Най-щастливият човек ", “Ти грееш ", “Давам всичко за теб ", “Утре още веднъж ", “Химера ", “Ванилия ", както и песни, които не са изпълнявани от доста години онлайн. Той самият се включва интензивно и като инструменталист на китара и пиано. Музикантите са Борислав Бояджиев - Борче, Мирослав Иванов, Александър Обретенов и Венцислав Трифонов, които за първи път се включват и като беквокалисти.

“Уют " е думата синоним на акустичния концерт “Утре още веднъж " – споделя Графа, който сега интензивно репетира за впечатляващото концертно прекарване. Вълнението за музикантите и екипа му е огромно, тъй като това е следващият връх, който Влади Ампов ще изкачи като актьорът с безкомпромисно музикално показване. Феновете му още пазят мемоари от концерта му в Арена Армеец, където близо 14 хиляди фенове станаха очевидци на музикално шоу на международно равнище, както и от поредицата му от турнета – всяко друго от другите, изненадващо, със мощно музикално показване и наложително с голяма доза прочувствен заряд.

Билетите за поредицата концерти “Утре още веднъж " са в продажба в мрежата на " Ивентим " и билетните центрове по градове.

Концертът “Утре още веднъж " във Варна е на 15 юли 2022 година от 21:00 ч. на Летния спектакъл.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР