Вкуснооо! Много вкусно! Познато, любимо, но без да бъде клише,

...
Вкуснооо! Много вкусно! Познато, любимо, но без да бъде клише,
Коментари Харесай

BURGER BROTHERS, сочни бургери, американски хот-дози, ледени сиропи, вашето детство

Вкуснооо! Много вкусно! Познато, обичано, само че без да бъде факсимиле, е появяването на BURGER BROTHERS, който придвижва Варна в Европа.



Морската ни столица имаше потребност от това ново заведение, което прекосява граници и сплотява култури. Защо ли? Защото в BURGER BROTHERS са спазили образцови европейски технологии и стандарт, с цел да радват своите клиенти с американски сочни бургери и хот-дози.

В унисон със заведението е също европейската храна, разнообразна и направена за всеки усет - бургери с или без хрупкав бекон, такива с разтопен чедър, постепенно печено дърпано свинско месо, пилешко месо, даже и бургери и хот-дози с български усети. Все по-предпочитан и издирван от клиентите е и вегетарианския бургер, който е също домашно подготвен.

 



Всичко, което се предлага тук, е приготвено от висококачествени и свежи артикули, тъкмо каквито знаете, че има единствено в най-хубавите места за хранене.

 



 

Част от неповторимия усет на храната се дължи на благия самун, изваян от умелите ръце на занаятчия пекар, по специфична рецепта, която е била разработвана в продължение на дълго време. Бавно, търпеливо и с убеденост в резултата!

Феерията от сосове и гарнитури безкомпромисно следва вашия усет, тъй като всички те са напълно домашно приготвени.

А какво да кажем за картофките? Ммм… Внимателно подбрани от специфичен тип, те се нарязват ръчно, след това леко се бланшират на по-ниска температура и по-късно се пържат на по-висока, с цел да се трансфорат най-после в апетитни любимци. Незабравими са!

Клиентите ВЕДНАГА ЩЕ ЗАПОМНЯТ - по-изгодно е да си вземат бургер с картофки, вместо единствено картофки.

Ами свинското месо в бургерите? Ооo, да! Непременно го пробвайте, с цел да усетите по-различния усет – с цел да откри своето място в хлебчето, месцето е печено дълги часове и сетне надърпано " на конци ". Рецептата е истинска и всички питат за нея.

Изборите от менюто на BURGER BROTHERS са допълнени с оня несравним и разнороден усет на ледени сиропи, който ни връща в мемоари от детството и извиква възклицания на наслаждение и наслада.

 



Тук е подговена и изненада за клиентите – при закупен един сироп, идващите са безвъзмездни или на малко казано “на стомах ”.

BURGER BROTHERS  - това са бургерите, поради които не отиваш, а се връщаш!

 



--

За контакти:

Адрес: гр. Варна, бул. ”8-ми Приморски полк ”, 87

Тел. за контакти: 0890 12 12 70

Facebook и инстаграм страница: burgerbrothers.bg

 

*Реклама
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР